Sarah Hyland: Bila sam žrtva seksualnog zlostavljanja

Piše: Redakcija

Poznata u javnosti kao Haley Dunphy iz humorističke serije „Moderna Porodica“, Sarah Hyland jučer je na Twitter profilu po prvi put progovorila o seksualnom napadu koji je doživjela, dok je još bila u srednjoj školi.

-Bio mi je prijatelj. To se dogodilo na dočeku nove godine dok sam bila maturantica. Svi su bili pijani. Provalio je u toalet u kojem sam bila. Nadala sam se da sam sve sanjala, ali moje poderane štrample ujutro su dokazale suprotno. Mislila sam da mi nitko neće vjerovati. Nisam htjela da kažu da sam dramatična. Na kraju krajeva, nisam mu rekla ‘ne’. Šok može tako utjecati na ljude.- napisala je ova 27-godišnja Sarah.

Pored toga što se prisjetila svog dramatičnog i negativnog iskustva, iskoristila je priliku da iskaže podršku  američkoj profesorici Christine Blasey Ford, koja je svjedočila protiv odvjetnika i kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha. Christine i još dvije žene su ga optužile za silovanje.

Kavanaughovim žrtvama iskazala je podršku i još jedna poznata glumica, koja je također sa 14 godina bila žrtva silovanja. Pamtimo je po ulogama u serijama „Hitna služba“ i „Dawson’s Creek“. Busy Philipps na Instagram profilu je bijavila fotografiju iz osnovne škole i postavila jako dirljiv opis.

– Ovo sam ja kada sam imala 14 godina. Tada sam silovana. Trebalo mi je 25 godina da uspijem izgovoriti ove riječi. O tome sam pisala u svojoj knjizi. Svojim roditeljima i sestri to sam prvi put priznala prije četiri mjeseca. Od danas više nećemo šutjeti. Sve mi. Bojim se objaviti ovo. Ne mogu ni zamisliti kako se dr. Ford sada osjeća.- kazala je glumica.

Manekenka Cara Delevingne također je odlučila progovoriti o svom seksualnom napadu.

-Osjećala sam se posramljeno i nisam htjela uništiti nečiji život, iako je on uništio moj- napisala je ova manekenka na svom Twitteru.

Pročitajte još