Anabela Atijas podnijela zahtjev za razvod braka

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Anabela Atijas predala je papire za razvod braka od supruga Andreja, a sve zbog činjenice da je nedavno bila žrtva porodičnog nasilja, prenose srbijanski mediji. Naime, njih dvoje su tokom pet godina dugog braka  dobili kćerku Blankicu, no činjenica da je 11. septembra Andrej, navodno, udario i vrijeđao bila je dovoljna slavnoj pjevačici da okonča njihovu vezu. Kako prenose mediji, ona je zbog kćerke odlučila da ga krivično ne goni. 

– Zbog male Blankice Anabela će i poslije razvoda ostati u kontaktu s Andrejom, a ljubavne emocije je potisnula jer nije spremna na agoniju koju joj on priređuje svojim čestim pijanstvima. Njoj je život dovoljno haotičan i bez njega tako da nema snage za njegova stalna pravdanja i obećanja koja ne ispuni – rekao je Anabelin prijatelj, a prenosi “Story.rs”. 

O tome šta se desilo u njihovom domu tog 11. septembra je za srbijanske medije govorio i sam Andrej. 

– Poslije sukoba, odnosno poslije skandala za koji sam kriv sam otišao iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo spriječili pisanje o tome. Ono što moram da naglasim je da nisam izvršio fizičko, nego samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo, a popio sam više nego što je trebalo – rekao je, između ostalog, Andrej i dodao da je policija došla nakon poziva komšija. 

Naime, on je istakao i to da Anabela nije kriva za njihov sukob, te dodao da je pokušava ubijediti da mu oprosti.

– Kada se supružnici posvađaju to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da joj je teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali vjerujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovjek na svijetu, super prijatelj i super ljubavnik – rekao je on tada. 

Anabela i Andrej imaju kćerku Blanku

Pročitajte još