Selena Gomez: Uzimam predah od društvenih mreža

Piše: Redakcija

Kraljica društvenih mreža Selena Gomez, ponovo je odlučila prekinuti sve aktivnosti na društvenim mrežama. Pjevačica je svojom posljednom fotografijom na Instagramu najavila pauzu od ove društvene mreže. Ovo pak nije prvi put da 26-godišnja Selena donosi ovakvu odluku. Naime, pjevačica se tek nedavno vratila na Instagram, ali ponovo je odlučila da se povlači kako bi živjela svoj život u miru.

Ovakva odluka rastužila je njene fanove koji su je u komentarima molili da ne čini takvo nešto, te da se predomisli. Zašto se Gomez odlučila povući nije još poznato ali svojom objavom je naslutila mogući razlog ponovnog povlačenja.

-Dobro raspoloženje( Gledala sam se u ogledalu-kao idiot!) Ažuriranje: pravim pauzu od društvenih mreža. Ponovo. Koliko sam zahvalna glasu koji pružaju društvene mreže svakome od nas, toliko sam zahvalna što imam mogućnosti učiniti korak natrag i živjeti život u sadašnjosti, u momentu koji mi je dat. Samo ohrabrenje i ljubaznost. Zapamtite-negativni komentari mogu povrijediti svačija osjećanja- kazala je Selena u opisu svoje fotografije.

Objasnila je kako želi živjeti u stvarnom svijetu te da uzima običnu pauzu. Na Instagramu je prati više od 143 miliona pratitelja, što je čini kraljicom ove društvene mreže, a koliko je lajkova dobila na fotografiji koju je objavila nedavno možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti