Danijela Martinović: Otvoreno o borbi s tugom

Piše: Redakcija

Hrvatska pjevačica Danijela Martinović na ovogodišnjem skupu TEDx javnosti će pokazati stranu koju je godinama skrivala. Riječ je o načinu na koji se nosila s boli koju je doživjela kada joj se razboljela sestra Izabela, a godinu i po nakon toga joj je preminuo prijatelj.

Danijela (47) je za Gloriju otkrila da je prvu veliku bol doživjela kad je otac prvi put ostavio samu u školi. Druga velika trauma joj je bila kada je imala 18 godina. Tada se razboljela njena sestra. Izabeli je kao srednjoškolki dijagnosticiran rak limfnih žlijezda.

– Neopisivu bol sam osjetila kad se teško razboljela moja sestra Izabela. Nakon godinu i po poginuo mi je prijatelj, što me ponovo silno pogodilo. Mučilo me stotinu pitanja, zašto se to moralo dogoditi baš njoj i baš njemu. Odgovor da je ‘Bog tako htio’ me nije zadovoljavao pa sam počela sama tragati za odgovorima – kaže Danijela, koja je dodala da joj je partner, također poznati pjevač  Petar Grašo (42), velika podrška.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti