Lady Gaga debitovala na filmu: Vjerovala sam u sebe zato sam i uspjela

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Lady Gaga opovrgla je glasine da je glumeći lik pjevačice Ally u filmu “Zvijezda je rođena” zapravo njena autobiografska priča. Ona je za medije govorila o svom debiju na filmskom platnu ističući kako se jako razlikuje od lika koji glumi u filmu. 

-Kad sam odlučila postati  pjevačica, kantautorica, u dobi od 19 godina, dala sam sve od sebe. Vjerovala sam u sebe – rekla je Gaga na premijeri filma u Londonu. Ona je dodala kako lik pjevačice Ally nije takav, već se radi o ženi koja je odustala od sebe. Ally predstavlja ženu tridesetih godina, umornu od muzičke industrije, site komentara da nije dovoljno lijepa, da nikad neće uspjeti. Pjevačica navodi da se pojavom country muzičara Jackosona koga u filmu glumi Bradley Cooper, Ally naprosto preporodila i osjetila šta znači prava ljubav.

Lady Gaga pobrala je pozitivne reakcije kritike i publike a neki već nagađaju kako bi se mogla naći u užem krugu nominovanih za Zlatni globus i Oskara. Svoju muzičku karijeru započela prije nekoliko godina, istakavši kako joj je najveća nagrada iskustvo koje je stekla stvaranjem ovog filma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti