James Bond prvi put uslikan s bebom: Ni traga od hladnog akcionog junaka

Piše: Redakcija

Image result for rachel weisz daniel craig

Sredinom septembra Rachel Weisz (48) i Daniel Craig (50) postali su roditelji djevojčice. Samo tri sedmice nakon  rođenja, tročlana porodica je viđena u New Yorku. Paparazzo fotografije pokazale su drugu stranu popularnog Jamesa Bonda. Daniel ni na trenutak ne odvao dojam hladnog akcionog junaka, već je bio sušta suprotnost. U maniru pravog tate i supruga, u korpi je nosio kćerkicu, pazeći da se Rachel ne zamara previse.

Daniel Craig sa svojim princezama

Da će postati majka drugi put, Rachel je na zanimljiv način u aprilu ove godine otkrila novinaru The New York Timesa.

-Zar nemate neku tajnu koju biste podijelili s našim čitateljima; nešto poput avokado maske ili akupunkture – pitao je zagonetno novinar glumicu koja je na intervju došla kako bi govorila o svom novom filmu “Disobedience”, u kojem je snimila ljubavne scene sa ženom.

Rachel se nasmijala i kazala: Pokazat ću uskoro. Daniel i ja smo veoma srećni. Imat ćemo bebu. Ne možemo čekati da ga ili je upoznamo. Rachel i Daniel su u braku sedam godina, Rachel već ima 11-godišnjeg sina Henryja  iz veze s bivšim partnerom, rediteljem Darrenom Aronofskyjem, dok Craig ima 25-godišnju kćerku Ellu sa glumicom Fionom Loudon.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti