Adil ne odustaje od Pamele: Slatka poruka ohrabrenja

Piše: Redakcija

Iako se glasine o njihovom raskidu šire poput virusa, francuski fudbaler Adil Rami i američka glumica Pamela Anderson i dalje imaju blizak odnos. To su potvrdile Adilove poruke koje joj je ove sedmice uputio pred početak takmičenja „Ples sa zvijezdama“. Podsjećamo, Pamela se zbog veze s Adilom iz Amerike preselila u Provansu u Francusku, te je pristala biti dijelom televizijskog takmičarskog showa „Ples sa zvijezdama“. Iako je imala problema s povredom desne noge, publici je obećala kako vrijedno trenira, te da je svakog dana sve jača i jača, jer želi sa svojim plesnim partnerom Maximom Dereymezom da se predstavi u najboljem svjetlu. Vjetar u leđa Pameli daje i njena porodica, sinovi Brandon i Dylan, kao i Adil Rami, koji je ispod crno-bijele fotografije napisao: Ponosan sam na tebe.

Image result for pamela anderson

Adil Rami uputio je Pameli poruku podrške

Image result for pamela anderson

Pamela sa sinom Brandonom Leejem

Osim povrede desne noge, Pamela je nedavno pretrpjela kritike i dijela francuske javnosti, što je nosila kožne cipele, a gorljiva je veganska aktivistica, te da izigrava veliku zvijezdu koja je za veliki honorar pristala učestvivati u „Plesu sa zvijezdama“. Na društvenim mrežama se odmah oglasio i njen plesni partner Maxime Dereymez, koji je kazao kako se Pamela uopće ne ponaša kao Diva i da ona sa svima razgovara prirodno i bez ikakvih barijera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti