Džejla Ramović: Jedna kao nijedna

Piše: Redakcija

Bh. javnost Goraždanku Džejlu Ramović prepoznaje po raskošnom glasu, te  nesvakidašnjoj ljepoti i harizmi kojom zrači. Naime, Džejla su svi upoznali  kao takmičarku i pobjednicu regionalnog muzičkog showa “Neki novi klinci”, nakon kojeg je polako ali sigurno ušla u profesionalne muzičke vode. O tome u kom pravcu želi da se razvija njena karijera najbolje govore pjesme koje ova mlada pjevačica predstavlja publici, a posljednja u nizu je premijerno prikazana večeras.  Naime, još u maju ove godine Džejla je za naš magazin govorila o ovom projektu, a riječ je o pjesmi “Jedna kao nijedna” za koju je urađen i spot.  

– Jedva čekam da čujete novu pjesmu. Nešto sasvim drugačije od onoga što su svi navikli da čuju od mene. Iskreno se nadam da će se publici svidjeti, jer je ova pjesma totalno „ja“ i naprosto sam zaljubljena u nju. Trenutno pripremamo spot i nadamo se da će ubrzo biti emitiran. Pjesmu „Jedna kao nijedna“ je radila ista ekipa kao i pjesmu „Ruža“. Tekst i muziku Bane Opačić, a aranžmane Alek Aleksov – rekla je Džejla prije nekoliko mjeseci za magazin “Azra”. 

Poslušajte Džejlinu novu pjesmu, za koju je spot sniman na ulicama Sarajeva. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti