Brak nije potrajao: Razvodi se holivudski zločesti momak

Piše: Redakcija

Buntovni glumac Shia LaBeouf odlučio se razvesti od svoje supruge Miae Goth nakon samo dvije godine koliko su skupa proveli u braku. Kako navode mediji Shia je odlučio prekinuti vezu sa mladom britanskom glumicom zbog svoje nove djevojke Tahliah Debrett Barnett poznatije pod umjetničkim imenom FKA Twigs. Glumac koji je svoju karijeru počeo još kao dječak snimajući za Disneyjev kanal proslavio se ulogom u mega popularnom filmu “Transformers”. LaBouf i Mia su se upoznali prije šest godina od kada su zajedno, a vjenčali su se prije dvije godine u Las Vegasu.

Na snimanju filma “Honey Boy” u Londonu Shia se upoznao sa FKA Twings sa kojom je ubrzo počeo da se viđa. Nakon što su ga novinari uslikali kako napušta jedan stan u Londonu za koji se pretpostavlja da ga koristi mlada pjevačica više nije mogao sakriti njihovu vezu. Ubrzo su krenule brojne priče o LaBeoufovom nevjerstvu a oglasila se i njegova portparolka.

-Shia i Mia su podnijeli papire za razvod. Razvod je neizbježan, a svi detalji vezani za proces bit će zadržani u strogoj tajnosti-izjavila je ona u zvaničnom saopštenju. 

Mlada britanska pjevačica FKA Twings postala je poznata nakon što je 2014. godine objavila album “LP1” koji je doživjeo veliki uspjeh na britanskoj muzičkoj sceni. U periodu od 2015. do 2017. godine bila je u vezi sa glumcem Robertom Pattinsonom, koji ju je vjerio ali nikada nisu stali na ludi kamen. 

Pročitajte još