Sin Lepe Brene smršao 50 kilograma: Može to još bolje

Piše: Redakcija

Problem gojaznosti odavno je shvaćen kao jedan od glavnih uzroka koji izaziva bolesti srca, jetre i drugih organa. Jednu trećinu planetarne populacije čine gojazni, a sve ih je više među mladima. Takva slika vidljiva je i na našim prostorima. Dugo godina borbu sa gojaznošću vodio je i stariji sin Lepe Brene. Viktor je posljednjih mjeseci odlučio promjeniti način ishrane i posvetio se redovnim treninzima što je dalo sjajne rezultate. Za veoma kratko vrijeme uspjeo je skinuti čak 50 kilograma, a kako sam kaže, tu se neće zaustaviti. 

View this post on Instagram

✌️👌

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

-Nisam tačno odredio koliko bi još trebalo da izgubim kilograma, ali do 10 najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići postignu dobru formu. Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje- izjavio je Viktor, dodavši da ga pohvale i komplimenti motivišu da još više radi na svom izgledu. 

Pored starijeg Viktora, Lepa Brena ima još jednog sina, Stefana koji je odlučio krenuti majčinim stopama. Mlađi Živojinović je poziv pjevača shvatio jako ozbiljno, a za potrebe popularne serije “Ubice mog oca” otpjevao je numeru “U drugom životu”. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti