Anđa Marić demantirala da je u vezi s bivšim suprugom

Piše: Redakcija

Teško je naći ženu na ovim prostorima koja je vodila tolike bitke u svom životu kao što je to činila Anđa Marić. Hrvatska spisateljica, pjevačica i bivša manekenka našla se u vrtlogu pravne borbe za starateljstvo, a nakon šest godina dobila je skrbništvo nad sinom Gašperom, čiji je otac Slovenac Primož Dolničar. Anđa je početkom ove godine za naš magazin govorila o odnosu s bivšim suprugom, koji ju je varao s najboljom prijateljicom, što je svakako bio uzrok njihovog razvoda. 

– Oprostila sam bivšem mužu, a učinila sam to zbog sebe. Buddha je rekao da je mržnja (ljutnja) kao otrov koji sami ispijate, a nadate se da će neko drugi umrijeti od toga. Oprost se čini, prije svega, zbog sebe. Zlopamtilo je karakteristika nezrele i nesvjesne osobe i može se tolerirati do 30., ali poslije je to znak nezrelosti. Anđino srce može ponovo voljeti, pa to i čini. Mislim da ljudi trebaju biti zajedno dok se vole, poštuju i dok im je lijepo, a ne po svaku cijenu – rekla je ona tada. 

No, ono što je zanimljivo je da Anđu hrvatski mediji sada ponovo povezuju s njim, te se ovih dana mogu pročitati napisi da su ponovo zajedno. 

–  Znate šta je definicija gluposti? Kada dva puta napraviš istu stvar i očekuješ drugačiji rezultat. Ja nisam glupa. Njemu zaista želim sve najbolje i u dobrim smo odnosima. Sada se konačno ponašamo kao dvoje roditelja koji imaju jedino fokus na dobrobit sina i to je fenomenalno, tako da ne. Neću ponavljati iste greške – rekla je ona, a prenosi “Dnevnik.hr”. 

Podsjećamo, Anđa je pobijedila i multipla sklerozu, nakon koje je ponovo učila govoriti i hodati, a kompletan intervju s njom čitajte na linku ispod. 

Anđa Marić: Zbog sebe sam oprostila bivšem mužu

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti