Kylie Jenner prodaje nekretnine: Milijarderka ipak smatra da ima previše kuća

Piše: Redakcija

Nakon što je tokom posljednje dvije godine kupila četiri vile u vrijednosti od preko 27 miliona dolara, Kylie Jenner je odlučila ipak smanjiti svoje carstvo nekretnina. Djevojka koja je zaradila bogatstvo na svojoj kozmetičkoj liniji nedavno je prodala jednu od svojih kuća u Hidden Hillsu za 6,7 ​​miliona dolara, piše „Variety“.

Ovu kuću 21-godišnja Jenner je kupila za nešto više od šest miliona dolara u maju 2016. godine. Novi vlasnik moći će uživati u 7.000 kvadratnih metara, šest spavaćih soba i sedam kuptila. Tu su i potpuno opremljeni dnevni boravak, kuhinja, kao i bazen.

Kylie je često na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz svoje vile

Koliko je bila vezana za ovo zdanje najbolje svjedoče njene objave na društvenim mrežama. Kylie je naime, veoma često objavljivala fotografije iz ove kuće, detaljno ih opisujući kao prostorije s jedinstvenim sadržajima. Izdvojila je podrum koji se protezao ispod stepenica, sobu s posebnim namještajem u kojoj su isključivo boravili njeni kućni ljubimci, psi Norman i Bambi.Primarna rezidencija Kylije Jenner je kuća vrijedna 12 miliona dolara u Hidden Hills-u u kojoj živi s partnerom Travisom Scottom i njihovom sedmomjesečnom kćrkom Stormi. Ovaj dom kupila je krajem 2016. godine. Za sada čini se da nema namjeru prodavati je niti se seliti sa svojom porodicom.

U posljednje dvije godine kupila je četiri nekretnine čija vrijednost iznosi oko 27 miliona dolara

Da jedna od sestara moćnog klana Kardashian –Jenner itekako zna zaraditi novac, najbolje potvrđuje podatak da je kuću koju je prodala za 6,7 miliona dolara prije dvije godine kupila za 4.5 miliona. Planirala ju je pretvoriti u sjedište vlastite firme „Kylie kozmetika“.

 

 

Pročitajte još