Gary Numan nakon nezgode u kojoj je ubijen čovjek: Svi smo u šoku i osjećamo se jako tužno

Piše: Redakcija

Autobus koji je prevozio koncertnu grupu pjevača Garyja Numana doživio je tragičnu nesreću na putu ka Clevelandu. Naime, autobus je na samom ulazu u američki grad Cleveland udario u 91-godišnjeg muškarca koji je na licu mjesta podlegao povredama. Vlasti su izjavile kako je autobus pokušao izbjeći starca koji je u tom momentu prelazio cestu na pješačkom prelazu. Numen je odmah nakon ove tragične nesreće otkazao koncert koji je trebalo da se održi u “Hause of Blues” u Clevelandu, a putem zvaničnog Twitter naloga obratio se javnosti.

– Svi smo u šoku i osjećamo se jako tužno zbog čega smo primorani otkazati večerašnji koncert. Izvinjavamo se “Hause of Blues” i svim našim posjetiocima zbog odluke koju smo donijeli. U ovom trenutku, razmišljamo o ljudima kojima je ova strašna tragedija nanijela bol a srca svih nas sada su uz njih- navodi se u dijelu saopštenja. 

Gary Numan doživio je veliki uspjeh 80-ih godina prošlog vijeka nastupajući sa bendom Tubeway Army, a iza sebe ima 18 studijskih albuma. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti