“RIO 2” uz Nestlé žitarice za djecu: Osvojite karte za premijeru najočekivanijeg animiranog filma

Piše: Redakcija

Novi nastavak također je plod mašte Carlosa Saldanhe, reditelja i koreditelja svjetskih hitova “Ice Age,” “Ice Age: The Meltdown” i “Ice Age: Dawn of the Dinosaurs”,koji je i RIO 2 posvetio svojoj ljubavi – rodnom Riju. U novom nastavku filmski junaci Blu, Žuli i njihovo troje djece nađu se u džunglama Amazonije. Blu se pokušava uklopiti u svoj novi život kada se ponovo sukobi s osvetoljubljivim i zlim Nigelom i sretne najvećeg protivnika dosad – svog svekra.

Nestlé žitarice za djecu podržavaju i drugi nastavak ove animirane uspješnice. Na policama trgovina mogu se pronaći posebna RIO 2 pakiranja žitarica za doručak NESQUIK, CHOCAPIC, NESQUIK DUO i COOKIE CRISP-u kojima se nalaze figurice poznatih filmskih junaka. Nestlé žitarice za doručak napravljene su sa cjelovitim zrnom, obogaćene su vitaminima i mineralima te su dobar izvor kalcija po porciji, čak i prije dodavanja mlijeka. Zato su odličan odabir za djecu u razvoju, jer im osiguravaju ukusan i uravnotežen doručak, ali i dodatnu zabavu u obliku zanimljivih muzičkih ili balansirajućih ptičica koje će dobiti na poklon kupovinom promotivnih pakovanja.

Prvi nastavak filma 2011. godine pobrao je simpatije bh.gledatelja, aočekuje se da će “RIO 2” ostvariti još bolji uspjeh.

Ovog puta obradovat ćemo četiri naša čitatelja kartama za premijeru, koja će se održati 12.04.2014. godine u 14.00 h u Cinema Cityju. Jedna karta važi za dvije osobe. Također, dva naša čitatelja obradovat ćemo Nestle poklonima. Vaše je samo da ovu informaciju s našeg profila podijelite na svom profilu, a metodom slučajnog odabira, nagradit ćemo one najsretnije. Imena dobitnika objavljujemo u utorak (08.04) u 12.00 h.

Pročitajte još