Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Bili smo na korak od raskida

Piše: Redakcija

Jedan od omiljenih bračnih parova na sceni, pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, poznati su kao neko ko ne krije svoju ljubav, te gdje god se pojave pokazuju koliko su zaljubljeni.  Bez obzira na to da li se radi o Jeleninim kocertima ili Ivanovim pozorišnim predstavama, u prvim redovima uvijek se nalazi jedno od njih dvoje, dajući podršku svom partneru. Njihova ljubav izgleda kao iz bajke, ipak,  iza sebe su imali jako turbulentan period koji se završio raskidom, a životni putevi na kratko su im se razdvojili. Slavni par nerijetko govori o tome ističući kako ih je kratkotrajna kriza ubrzo spojila i samo ojačala njihovu ljubav, ali o razlogu prekida nikada nisu govorili. No, u medijima se pojavila informacija da su raskinuli jer je  Jelena svojevremeno propustila Ivanov nastup, no Bosiljčić o tome nije htio govoriti. 

View this post on Instagram

♥️♥️♥️ #7godinaljubavi @ivanbosiljcicofficial

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Jelena je u više navrata ponovila kako su male trzavice u vezi i braku normalna pojava ali da je u njihovom slučaju sve završilo kako treba. Ona je javnosti otkrila da iako ih mnogi smatraju jako ozbiljnim i pristojnim, a za sebe i svog partnera kaže kako su uvijek nasmijana i pomalo luckasti u svojoj ljubavi. Život kao iz bajke krunisali su brakom a Jelena je otkrila kako ju je Ivan tokom šetnje Londonom zaprosio. Za nju je to predstavljalo najromantičniji trenutak u životu a suze radosnice nije mogla zadržati. Par ima kćerku Ninu. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti