Hilary Duff o problemima slavnih: Ovo nije uredu, u devetom sam mjesecu trudnoće

Piše: Redakcija

Poznata holivudska glumica Hilary Duff odlučila je da na svom Instagram profilu pokaže kako zapravo izgleda život bogatih i slavnih. Naime, ona je u devetom mjesecu trudnoće, a otkrila je da u tome ne može da uživa s obzirom na to da je stalno uhode paparazzi, od kojih je jedan prešao granicu dobrog ukusa.

– Ovaj muškarac je jutros bio  na treningu fudbala mog sina, a zatim me pratio do sestrine kuće samo kako bi snimio fotografije. Lijepo sam ga zamolila da me pusti na miru, a on me već satima proganja zbog fotografija. Ovo nije uredu. u devetom sam mjesecu trudnoće  – napisala je ona ispod snimka na kojem se vidi fotograf. 

No, to nije sve što je slavna glumica poručila. 

– Iskreno mi je muka kada ljudi kažu da si se na to pretplatio kada si odlučio da budeš slavan. Ovo proživljavam svaki dan, svaki mjesec i to jednostavno nije OK. Da ovakav tretman ima neko ko nije slavan odmah bi se to smatralo povodom za reakciju policije – dodala je Hilary, a fanovi su je podržali u komentarima ispod ovog posta. 

Podsjećamo, Hilary svoje drugo dijete očekuje s dečkom Matthewom Komom, a iz prvog braka ima šestogodišnjeg sina Lucu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti