Pogledajte najslađu podršku Luke Modrića

Piše: Redakcija

 

Na glamuroznoj dodjeli FIFA priznanja koja je održana sinoć u londonskom “Royal Festival Hallu” titula najboljeg fudbalera na planeti pripala je fudbaleru Real Madrida i kapitenu hrvatske reprezentacije Luki Modriću. Sjajnu sezonu koju je krunisao trofejima Lige prvaka i viceprvaka svijeta s reprezentacijom Hrvatske, Modrić je proslavio u društvu svoje porodice, supruge Vanje te sina Ivana i kćerke Eme. Modrić nije krio svoje oduševljenje a oči javnosti bile su uprte u njegovu suprugu Vanju koja je izgledala očaravajuće u elegantnoj crnoj haljini brenda “Dolce&Gabanna”. Luka i njegov sin bili su obučeni u crna smoking odijela dok je mala Ema bila u preslatkoj crvenoj haljinici. Nakon svečanog govora i dodjele trofeja koji mu je uručio predsjednik FIFA-e Gianni Infantino, Luka se obratio prisutnima.

-Velika je čast i predivan trenutak stajati ovdje s ovim trofejom. Ovo nije samo moj trofej, već i mojih saigrača iz Reala i hrvatske reprezentacije. Ovo je i trofej moje porodice jer bez njih nikada ne bi postao ovo što jesam- izjavio je Modrić, koji je bio vidno srećan i uzbuđen. Svoje oduševljenje i radost nisu krili ni njegovi najbliži koji su mu prvi čestitali na osvojenom priznanju.

Bračni par Modrić, Luka i Vanja upoznali su se još 2004. godine dok je Modrić nastupao za zagrebački Dinamo. Od tada su nerazdvojni. Luka nikada nije previše pažnje javnosti izlagao svoju porodicu želeći da sačuva svoj mir i porodični duh. Međutim, kako je rasla njegova popularnost javnost je sve više zanimala njegova supruga Vanja koju prati glas porodične žene koja je uvijek uz svoga supruga a modni kritičari u španiji saglasni su kako je njen modni stil prefinjen i odmjeren što je čini jednom od najelegantnijih žena fudbalera današnjice. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti