Supruga britanskog pjevača otkrila je da ju je Robbie Williams prije vjenčanja ostavio tri puta

Piše: Redakcija
 

Danas su u sretnom braku već osam godina i imaju troje djece, ali Robbie Williams nije uvijek bio dobar prema Aydi Field. Glumica je u X Factoru, gdje su oboje članovi žirija, u razgovoru s jednom takmičarkom rekla kako ju je Robbie tri puta ostavio.

– Osjetila sam tvoje slomljeno srce. I ja sam prošla kroz to s Robbiejem. Zapravo, tri puta me ostavio. Koja grozna osoba, znam da svi to mislite. Mislim da si odlično otpjevala, sve sam osjetila. Toliko sam to osjetila da će Robbie noćas spavati na kauču jer si me podsjetila kako je bio užasan prema meni –  rekla je Ayda.

Robbie nije komentirao njene izjave, ali često govori o tome kako mu je ona spasila život i da je njegova srodna duša jer mu je pomogla da se izliječi ovisnosti o alkoholu i drogama.

Inače, i prije je Ayda pričala o tome kako njihova veza nije bila jednostavna. Prije vjenčanja zajedno su bili četiri godine, očigledno s prekidima.

Svojedobno je ispričala kako su se konačno pomirili nakon jednog od tri prekida.

– Posvađali smo se i rekli da konačno prekidamo. On je otišao u hotel i tamo je sreo Cameron Diaz. Pričali su i ona mu je nakon svega rekla: ‘Očigledno još voliš svoju djevojku. Moraš joj se vratiti.’ Nakon toga me nazvao, našli smo se i otad smo zajedno. Hvala, Cameron – rekla je prije dvije godine Ayda.

Pročitajte još