Bivši vjerenik Kylie Minogue stao na ludi kamen

Piše: Redakcija

Godinu nakon raskida od pjevačice Kylie Minogue glumac Joshua Sasse oženio je svoju zaručnicu Louisu Ainshwort. U javnosti se još uvijek priča o raskidu Kylie i Joshue koji je prošao jako burno, te je pjevačica iz Australije doživjela teški nervni slom. O malo poznatom glumcu nije se previše znalo sve dok se medijima nije pronijela informacija kako se zabavlja s 20 godina starijom pjevačicom. Iako je Kylie ovu vezu doživjela jako ozbiljno i posvetila joj se u potpunosti, njeni prijatelji su bili jako sumnjičavi jer im se Joshua od početka nije svidio. Kylie je bila oduševljena Sasseom te joj nije predstavljalo problem da finansira sve njegove prohtjeve među kojima i skupocjenu operaciju presađivanja kose. Njegova ljubav prema Kylie nije dugo trajala jer ju je ubrzo počeo varati, a kada je ona to saznala, izbacila ga je iz svoje vile u Londonu nakon čega je doživjela jak nervni slom. 

I dok je Kylie prolazila kroz najteži period života i izbjegavala svaki kontakt s javnošću, Joshua je našao novu “žrtvu”. Nakon kraće veze, Joshua je ponovo kleknuo na koljena i zaprosio glumicu Harriet Colling, a vjenčanje je trebalo biti održano u februaru ove godine. Međutim, samo nekoliko dana ranije, glumica je raskinula vjeridbu. 

– Njeni prijatelji i porodica su presretni, nikome se nije sviđao. Svi su mislili da ona može puno bolje – izjavio je neimenovani izvor blizak pjevačici. Da mu vjeridba ne predstavlja problem Joshua je pokazao ubrzo nakon što je raskinuo sa Harriet. Joshua je Louis vjerio nakon kratke veze, a prošlo nedjeljno vjenčanje prošlo je bez velike pompe. 

Kylie je nakon teškog perioda i raskida vjeridbe konačno sretna. Trenutno je u vezi s Paulom Solomonsom, direktorom časopisa “GQ”. Medijima je otkrila kako se trenutno dobro osjeća i da je Paul čovjek koji joj je vrati vjeru u ljubav. 

View this post on Instagram

Date night 😊

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti