Četiri mjeseca nakon vjenčanja Meghan Markle otkrila nove detalje

Piše: Redakcija

Iako je prošlo četiri mjeseca od vjenčanja Meghan i Harryja, svakodnevno se otkrivaju tajne sa svečane ceremonije. Ona posljednja objavljena je u dokumentarcu pod nazivom “Queen of the World”. Vojvotkinja od Sussexa raspričala se o detaljima na raskošnom velu koji je nosila na vjenčanju. Dugački veo od nekoliko metara odgovarao je sasvim jednostavnoj vjenčanici s dugim rukavima. Priznala je da su se detalji pojavili njenom krivicom. Naime imala je želju da iznenadi svog princa za njihov poseban dan.

Tradicija nalaže da mladenka na vjenčanju za sreću treba imati nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo. A Meghan Markle nedavno je otkrila što je bilo njezino “nešto plavo” i užasno je romantično. Tako je otkrila da je u podstavu dala ušiti komad tkanine odjeće koju je nosila na prvom dejtu s princom Harryjem – to je bilo njezino “nešto plavo”

Na velu su se nalazila 53 cvijeta kao znak 53 zemlje Commonwealtha. Harry je bio iznenađen jer nije imao pojma o čemu se događa. Vojvotkinja od Sussexa izjavila je kako je bitno da kao članica britanske kraljevske porodice pokaže važnost da sve zemlje budu uključene, te im tako pokazala da je svjesna svoje uloge i odgovornosti.

Iako je odranije bilo poznato šta simbolizuju cvjetovi, nije se znalo da je to bila vojvotkinjina ideja.

– Bilo je to zabavno iznenađenje za mog sadašnjeg supruga koji nije znao za to i bio je presretan kad je saznao da sam to izabrala za naš zajednički dan. Meni je to bilo važno jer postajem članica kraljevske obitelji. Mislim da su i drugi članovi obitelji bili pozitivno iznenađeni i da su cijenili to što sam pokazala razumijevanje za naš rad sa svim nacijama Commonwealtha. Nadam se da se ljudima svidjelo, ja sam uživala u stvaranju zajedno s dizajnericom – izjavila je Meghan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti