Sada možete spavati u krevetu Pamele Anderson za 40 hiljada eura

Piše: Redakcija

 

Da li ste ikada mogli pretpostaviti da ćete jedne noći završiti u krevetu Pamele Anderson? Moguće je, ali po cijeni od 40 hiljada eura za mjesec dana koliko košta zakupnina za njenu luksuznu vilu koja se nalazi na egzotičnom Malibuu. Naime, nekadašnji sex simbol i zvijezda mega popularne serije Baywatch odlučila je rentati svoju prelijepu vilu usljed finansijskih problema s kojima se susreće posljednjih godina.

Andersonovoj nije pošlo za rukom da proda vilu koja je u njenom vlasništvu već deset godina pa je ovakav potez bio očekivan. Vilu je projektovao Philip Vertoch dok je Pamela zajedno sa dizajnerom Joshom Chryssanthouom uredila interijer. Četiri sobe, zasebna soba sa kaminom, velika i prostrana kuhinja, tri zasebna kupatila i terasa s izlazom na bazen samo su neke od pogodnosti u kojima možete uživati ukoliko ste spremni izdvojiti pozamašnu svotu novca. Ne treba posebno govoriti u kakvim ljepotama možete uživati ukoliko se nađete na egzotičnom Malibuu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti