Ovulacijski odmor hit u Danskoj! Besplatno putovanje za one koji na njemu začnu bebu

Piše: Redakcija

“Uradite to za Dansku!”, poručuje nova reklama, čiji je cilj da podstakne Dance da otputuju na odmor i po povratku podignu natalitet.

Reklama objašnjava da odlazak na odmor značajno popravlja libido i kod muškaraca i kod žena, a stručnjaci tvrde da se veliki dio parova upušta u seksualne odnose kad su na odmoru.

Šaljivi video poručuje i da je 10 posto danske djece začeto u inozemstvu, a “Spajs Travel”, ujedno i tvorci ove reklame, nude besplatni odmor svima koji naprave dijete na njihovim takozvanim “ovulacijskim putovanjima”.

U reklami možemo čuti i da Danska ima problem koji samo seks može da riješi, jer je broj porođaja najniži u posljednjih 27 godina, a ova kampanja bi mogla da bude rješenje.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a u samo jednom danu pogledalo ga je oko milon gledatelja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti