Hailey Baldwin otkrila svoju beauty tajnu: Volim tu čudnu kremu od krvi

Piše: Redakcija

Popularna manekenka Hailey Baldwin, koja je prije sedam dana stupila u brak sa pjevačem Justinom Bieberom, otkrila je medijima na koji način održava vitalnost svog lica. Svi su ostali u čudu kada je Hailey otkrila da za njegu lica koristi preparat napravljen od njene krvi. 

 – Volim tu čudnu kremu od krvi. Fascinantna mi je i djeluje. Pravi sam štreber i pratim nauku o njezi kože i zdravlju, pa mi je ovo odlično – istakla je Hailey, dodavši kako su ove kreme potpuni hit među ženama.

View this post on Instagram

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Radi se o hemijskom procesu u kojem se iz krvi odvaja plazma da bi se kroz losion ponovo unijela u kožu. Sličan tretman već duže vremena koristi i Kim Kardashian. Naime, nakon izdvajanja krvne plazme, ona se posebnom hemijskom obradom unosi na lice.  Kardashianova je prezadovoljna ovim tretmanom koji je postao apsolutni hit u SAD. No, one nisu jedine poznate dame koje imaju pomalo čudne beauty rutine. Glumica Katie Holmes koristi poseban zmijski otrov kao efikasnu zamjenu za botoks, a slične tretmane koriste i Gwyneth Paltrow i Debra Messing. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti