Rooneyeva supruga zbog bračnih problema potražila pomoć gatare

Piše: Redakcija
Prije tačno godinu dana se Coleen Rooney, supruga poznatog britanskog fudbalera Waynea, suočila s vijestima o njegovom nevjerstvu. Naime, ona je ovo saznala iz novina, a uprkos prvobitnoj odluci da ga ostavi, te da njihovo troje djece i četvrto koje je u tom periodu bilo na putu odgaja sama, ona je odlučila da suprugu pruži još jednu šansu. No, čini se da su problemi od prije godinu dana i dalje tu. 
 
Naime, paparazzi su Coleen snimili u Washingtonu, a nakon posjete gatari. 
 
– Vrlo sam pažljiva kada su izvaje vezane za moju klijenticu u pitanju. Vidjela sam da ima probleme u braku, ali vam ne mogu puno reći. Collen je jako draga – izjavila je gatara Jessica, a prenose strani mediji. 
 
Iako se prije godinu dana suočila s oštrim kritikama javnosti zbog odluke da oprosti suprugu, Coleen se nije dala pokolebati. 
 
– On je briljantan otac. Napravio je glupe i sebične greške, iz nekih je nešto naučio, a iz nekih, očigledno, nije. Onima koji mi poručuju da sam glupa želim reći da nisam. Znam kakva sam i ovo je nešto na čemu želim raditi i dati mu drugu priliku – izjavila je ona tada. 
 
 

Image result for rooney and wife kids

 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti