Justin Theroux prvi put govorio o razvodu s Jennifer: Srce mi se slomilo

Piše: Redakcija

Vijest o tome da se razvode Jennifer Aniston i Justin Theroux šokirala je fanove ovog glumačkog para, no, vrlo brzo je i zaboravljena. Razlog  svakako treba naći u činjenici da je Jennifer o tome dala samo jednu, kratku izjavu, dok se njen, sada već bivši suprug o tome nije izjašnjavao. Sve do sada. Naime, Justin je u jednom od posljednjih intervjua otkrio da sve do sada nije imao potrebu da objašnjava šta se to desilo između njega i Jenn, ali i dodao da je njihov razvod bio prijateljski. 

– Dobra vijest je da je to bio nježan razlaz i da nije bilo mržnje. Niko od nas nije mrtav i niko ne baca sjekire prema drugome. Bilo je prijateljski i znam da zvuči dosadno, ali dovoljno smo poštovali jedno drugo i nastojali smo da sve prođe što bezbolnije. Slomilo mi se srce jer ništa neće biti kao prije, ali prijateljstva se mijenjaju i na to smo oboje ponosni – rekoa je on. 

Podsjećamo, njih dvoje su bili zajedno pet godina, od čega dvije godine u braku, a nakon razvoda se za slavnu glumicu u stranim medijima najčešće moglo pročitati kako jednostavno nema sreće u ljubavi. 

Pročitajte još