Kylie Jenner: Problemi s policijom

Piše: Redakcija

Najmlađa članica Kardashian-Jenner porodice, Kylie je s najboljom prijateljicom Jordyn Woods slavila njen rođendan u Los Angelesu, no, dobru zabavu im je pokvarila policija i to kada ih je zaustavila nakon ludog noćnog izlaska. Naime, prijateljice su se provodile u nekoliko noćnih klibova, a sve to su, naravno, podijelile na svojim Instagram profilima. Izuzetak nije bio ni momenat kada ih je zaustavila policija, a ako je suditi po storyju koji su objavile, to ih nije pretjerano zabrinulo s obzirom na činjenicu da su se u tom momentu glupirale i plazile jezik. Iako su fanovi mlade Kylie na prvu osudili ovakvo ponašanje, ona se opravdala tako što je napisala da ni ona ni Jordyn nisu vozile u tom momentu. 

Podsjećamo, iako je najmlađa članica Kardashian-Jenner porodice, Kylie je najbogatija među njima, a sve zahvaljujući beauty carstvu koje je osnovala prije tri godine. Naime, časopis Forbes je nedavno objavio  godišnju listu najbogatijih Amerikanki, a 20-godišnja Kylie, čije se bogatstvo procjenjuje na 900 miliona dolara, našla se na 27. mjestu.

Međutim, vlasnica kompanije “Kylie Cosmetics”  najmlađa je na toj listi, a u momentu kada njena zarada bude milijardu s trona će skinuti osnivača Facebooka, Marka Zuckerberga koji je svoju prvu milijardu zaradio s 23 godine. 

Pročitajte još