Dijelovi muškog tijela na koji se žene najviše pale

Piše: Redakcija

Kada pričamo o muškarcima i tome kojim dijelom tijela ih žena najpre privuče, jasno je da u tom slučaju postoje dvije svetinje – guza i grudi. Međutim, kod žena je situacija poprilično komplikovanija s obzirom da ne postoje dvije stvari, već njih šest koje podjednako znaju da zadrže ženski pogled i natjeraju ih da se obližu poput malog djeteta koje je vidjelo sladoled na ulici.

V-LINIJE

Ukoliko ne znate šta su V-linije, evo objašnjenja. U pitanju je usječeni dio kod kukova koji definiše stomak i koji uglavnom imaju samo muškarci koji redovno vježbaju. A djevojke su otkrile da im je posebno seksi kada momci slučajno podignu majicu i pokažu ih.

VENE NA RUKAMA

Pitate se zašto? Zato što istaknute vene žene povjezuju sa čvrstim muškim rukama, koje kad ih zagrle, ostavljaju utisak sigurnosti.

PLOČICE NA STOMAKU

To vas vjerovatno uopšte ne čudi. Pločice su ženama ideal, baš kao što je vama vitka ženska linija sa super guzom i velikim grudima.

OČI

Da ženama nisu bitni samo mišići, govore i oni dijelovi tijela koji su im seksi, a koji ne zahtijevaju definisanje u teretani. Oči su svakako jedan od njih. Ali, nije im toliko bitna boja, koliko kompletan izgled počev od oblika, pa do veličine trepavica.

USNE

Žene uglavnom vole pune usne, a čini se da se po tom pitanju ne razlikuju previše od muškaraca. Posebno im je seksi kada ih on nesvjesno grizu zubima.

KOSA

Malo duža kosa izbor je većeg dijela ljepšeg spola, a najviše im je seksi sama pomisao da frajera mogu malo da počupaju u trenutku strasti. Također, smeđa i crna boja kose su im omiljene.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti