Slađa Allegro sa kćerkom Milom snima u studiju

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Slađa Allegro ponovo se vratila u studio. Nakon duže pauze na muzičkoj sceni Slađa se vratila svojim obavezama. Nakon što je na svijet donijela kćerkicu Milu na kratko se povukla iz muzičkih voda. Slađa redovno komunicira sa svojom publikum putem svog Instagrama na koji često kači fotografije na kojima je u društvu svog supruga i kćerkice. Sudeći prema izrazu lica i osmijehu koji je krasi, Slađa se sjajno snalazi u ulozi majke,a na posljednjoj fotografiji koju je objavila uhvatila se mikrofona i sa Milom u naručju zapjevala na opće oduševljenje njenih fanova. 

– Živote moj jedini, sada je sve ljepše i slađe kada si ti sa mnom. Imam snagu da pomjerim zgradu, da preplivam more, da primim bilo kakav udarac samo kad znam da si tu.
P.S .Ovo će mi biti najdraže snimanje pjesama do sada – stoji u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti