Djeca ponovo zbližila Brada i Angelinu

Piše: Redakcija

Saga oko nekada najpoznatijeg holivudskog para Brada Pitta i Angeline Joli dobija novi obrt. Nakon razvoda od Brada Pitta i brojnih nesuglasica koje su isplivale na površinu nekada poznati par sastao se u Pittovoj kući kako bi se dogovorili o starateljstvu nad djecom. Zategnut odnos dvoje glumaca nastao je onoga trenutka kada je Angelina optužila Pitta da ne ispunjava svoje obaveze kada je u pitanju alimentacija. Pitt je demantovao sve tvrdnje navodeći kako je u protekle dvije godine isplatio oko 9 miliona dolara na ime alimentacije njihove četvoro djece  Pax 14, Zahara 13, Shiloh 12, Knox and Vivienne 10, dok je njihov najstariji sin Maddox koji je napunio 16 godina slobodan u izboru s kim od roditelja želi živjeti. 

Izvori bliski porodici navode kako je Angelina posljednjih mjeseci uvidjela da se djeca ponašaju drugačije i da im nedostaje otac što ju je natjeralo da promjeni svoj stav prema Pittu. Isti izvor navodi kako je posle nedelja negodovanja i protivljenja i Brad morao popustiti uvidjevši da ovakav odnos nanosi veliku štetu i uzrokuje promjene u ponašanju njihove djece. Mediji tvrde i to da je Angelina nezadovoljna radom svoje advokatice Laure Wasser i njenim pasivnim angažmanom u ovom slučaju odlučla je zamjeniti Samanthom Bley koja ima višegodišnje iskustvo kada je riječ o pravima djece nakon razvoda roditelja. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti