Dejana Živković: Bivša djevojka Damira Džumhura u novoj misiji

Piše: Redakcija

Bivša djevojka proslavljenog bh. tenisera Damira Džumhura i srbijanska manekenka Dejana Živković uskoro će učestvovati u Zadruzi 2 i za to bi trebala dobiti 50.000 eura, prenose srbijanski mediji.

Dejana Živković - undefined
Foto: Instagram

Manekenka prije više od mjesec pregovarala je s producentima realitiyja, ali i kako bi se dogovorila o uslovima svog učešća.

Dejana Živković - undefined
Foto: Instagram
 

Živković je nedavno potpisala ugovor za učešće u drugoj sezoni “Zadruge”, Dejana neće biti samo još jedna ljepotica u reaitiyju već će u bijelu kuću ući sa specijalnim zadatkom.

Dejana Živković - undefined
Foto: Instagram

– Dejana već nekoliko godina gradi uspješnu manekensku karijeru u Americi, a u Beograd dolazi povremeno, kako bi se vidjela s porodicom i prijateljima. Srpske realitiyi emisije ne gleda, niti je zanimaju, iako je kao tinejdžerka učestvovala u show programu ‘Prvi srpski top model’, ali je od produkcije TV ‘Pink’ dobila ponudu koja se ne odbija -kaže Dejanin blizak prijatelj, a piše Alo!

Dejana Živković - undefined
 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti