Jovana i Željko Joksimović: Ipak se sele!

Piše: Redakcija

O promjeni doma u kojem će Željko Joksimović i njegova supruga živjeti šuška se već neko vrijeme. Srbijanski mediji su u maju pisali kako su supružnici donijeli odluku da se s beogradskog Vračara presele na Senjak. Navodno, planirali su kupiti vilu za vrtoglavih 2,5 miliona dolara, čija cijena nije ni iznenađujuća uzme li se u obzir kako su joj raniji vlasnici bili kćerka i zet Miroslava Miškovića, Ivana i Goran, koji su vodili računa i o najsitnijim estetskim elementima doma. 

– Vile na Senjaku su uvijek na cijeni, a ova je među najskupljim i najluksuznijim. Ima više od 1.000 metara kvadratnih placa, što je ogromna površina za Senjak, a kuća je uređena i opremljena prema najvišim standardima – pisali su srbijanski mediji.

O ovim navodima porodica Joksimović se nije oglašavala, no, nije ni uobičajeno da zvijezde s javnošću komuniciraju i pojašnjavaju kupovinu nekretnina i slično. Priču o selidbi ove sedmice podgrijao je beogradski Blic, i na svojim stranicama donosi priču kako Jovana i Željko navodno za oko 700.000 eura prodaju stan od 220 kvadrata u kojem trenutno žive, te se sele u mirniji dio Beograda u kuću. Prostranost doma i vrta naročito će se svidjeti njihovim mališanima; sinu Kosti i blizancima Srni i Ani.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti