Bivša djevojka Bradleyja Coopera upucala kolegu na snimanju filma

Piše: Redakcija

Popularna glumica i manekenka Suki Waterhouse doživjela je strašnu nezgodu tokom snimanja teenage komedije “Assassination Nation”. Glumica je izjavila da je tokom jedne scene u kojoj su koristili vatreno oružije ispalila metak iz pištolja. 

-Povrijedila sam nekoga. Metak je rikošetirao. Nisu vidjeli tako nešto u proteklih 20 godina. Metak se odbio u čovjeka i povrijedio ga. Nismo imali adekvatno treniranje za rukovanje vatrenog oružja. Neću da lažem, možda su nam svega sat vremena pokazivali kako se šta radi- rekla je ona za “New York Post” tokom premijere filma. Na pitanje novinara ko je nastradao Suki je odbila govoriti. 

Pored glume Waterhousovoj sjajno ide i na polju modelinga. 28-godišnja manekenka niže uspijehe na modnoj sceni širom planete pa ne treba da čudi kako je postala magnet najpoznatijih svjetskih brendova. Suki je trenutno zaštitno lice Burberryja i Redkena a za njene usluge često su zainteresovani Tommy Hilfiger, Swatch, H&M…Pored mode i filma, Suki je magnet i za atraktivne muškarce. Prije pet godina Suki je raskinula vezu s holivudskim zavodnikom Bradleyem Cooperom nakon kog je bila u vezi sa meksičkim glumcem Diegom Lunaom. Posljednji u nizu je poznati glumac Robert Pattinson sa kojim je bila u kratkoj vezi tokom proteklog ljeta. 

Pročitajte još