Milijarder potvrdio ono o čemu Turska bruji: Osvanula prva fotografija Emine Jahović i Sadettina Sarana

Piše: Redakcija

 

https://www.instagram.com/p/Bn841SzjlcH/?utm_source=ig_embed

Turski milioner Sadettin Saran objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa jednom ženskom osobom za koju je u opisu naveo da se radi o njegovoj kćerki. Međutim, mediji u Turskoj vrlo brzo su došli do zaključka da ženska osoba sa fotografije nije Sadetinova kćerka već Emina Jahović. Već duže vrijeme u Turskoj se spekuliše da su bogati biznismen i pjevačica u tajnoj vezi. Ubrzo nakon što su mediji prenijeli informaciju da je riječ o Emini, Sadetin je izbrisao fotografiju sa svog Instagram profila, međutim kasno, jer se vijest o njihovoj tajnoj vezi velikom brzinom pronijela kroz medije.

https://www.instagram.com/p/Bn8t9_NBNPd/?utm_source=ig_embed

-Moja kćerka. Tako mi nedostaje- glasila je poruka ispod fotografije koju je Sadettin ubrzo poslije toga izbrisao a kako vješti novinari tvrde, na osnovu mladeža na vratu i naušnice na uhu lako se moglo utvrditi da se ne radi o njegovoj kćerki već o Emini. 

Emina je očigledno brzo preboljela svog bivšeg supruga Mustafu Sandala od koga se razvela 6. juna ove godine. Iz desetogodišnjeg braka sa Mustafom Emina ima dva sina, Jamana i Javuza i zavidnu svotu novca koja joj je pripala nakon sporazumnog raskida braka. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti