Jane Fonda: Operacije su me promijenile i sada se kajem

Piše: Redakcija

 

Popularna američka glumica, Jane Fonda koja je svjetsku slavu stekla još davnih 60-ih godina, otkrila je u javnosti kako su je brojne estetske operacije kojima se podvrgla posljednjih nekoliko godina drastično promijenile. Popularna spisateljica i trenerica fitnesa koja je svojim video treninzima 80-ih popularizovala aerobik isktakla je kako je umor bio ključni faktor zbog kog se podvrgla brojnim estetskim zahvatima lica. 

– Drago mi je da izgledam dobro za svoje godine, ali sam bila na plastičnim operacijama. Neću da lažem. Dosadilo mi je da izgledam kao da sam umorna stalno, čak i kad nisam bila – kazala je.

Fonda je naglasila da nije pretjerano sretna što se odlučila na veliki broj estetskih korekcija na svom licu ali da je želja da što duže izgleda mlađe bila presudna. 

Jane Fonda je svoju dugogodišnju filmsku karijeru na kratko obustavila 80-tih kada se aktivnije posvetila fitnesu i pisanju. Jedna je od glavnih učesnika antiratnog pokreta u SAD-u  i zagovornik o mirnom rješavanju sukoba u Vijetnamu i Iranu. Fonda je među glasnijim zagovornicima koji se bore za rasnu i polnu ravnopravnost, a za svoj humanitarni rad višestruko je nagrađivana.  

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti