Rihanna imenovana posebnom ambasadoricom Barbadosa

Piše: Redakcija

Nova ambasadorica Robyn Rihanna Fenty promovirat će obrazovanje, turizam i investicije, prema saopćenju. Premijerka Mia Amor Mottley opisala je 30-godišnjakinju kao iznimnu Barbadošanku koja je pridonijela prepoznavanju otoka na međunarodnoj sceni.

– Rihanna duboko voli ovu zemlju, a to se odražava u njenoj filantropiji, posebno na području zdravstva i obrazovanja. Svoje domoljublje pokazuje tako što vraća zemlji i nastavlja cijeniti otok kao svoj dom – kazala je Mottley.

– Također je, izvan granica uspjeha kao pop ikone, pokazala značajnu kreativnost i umijeće u poslovnom svijetu. Stoga je primjereno da je angažiramo i ovlastimo da igra važniju ulogu dok se trudimo preobraziti Barbados – dodaje premijerka.

Rihanna je kazala da joj je čast preuzeti tako “prestižnu ulogu u domovini”, prenosi Hina.

– Svaki Barbadošanin igrat će ulogu u sadašnjim naporima i ja sam spremna i uzbuđena što preuzimam tu odgovornost –  dodala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti