Slaven Bilić nakon rođenja petog djeteta: Ivana može biti sretna, tata vodi računa o svakom detalju

Piše: Redakcija

 

Dom nekadašnjeg selektora Hrvatske fudbalske reprezentacije Slavena Bilića bogatiji je za još jednog člana. Sretni otac jutros je došao po svoje „djevojke“, nevjenčanu suprugu Ivanu Đeldum i njihovu kćerkicu rođenu u prošlu subotu, u jednu privatnu zagrebačku kliniku, odakle su se Slavenovim automobilom splitskih registarskih oznaka zaputili prema porodičnom domu. 15 godina mlađa Ivana je po izlasku iz porodilišta blistala u dugoj haljini sa cvjetnim motivima i bijelim tenisicama, a Slaven ju je pratio u prepoznatljivom casual izdanju.

Slavenu je ovo peto dijete. S Ivanom ima još dvije kćerke, četverogodišnju Sofiju i dvogodišnju Niju, dok iz prvog braka ima dvoje već odrasla djece; sina Lea (22) i kćerku Alani (15).

O Ivaninoj trećoj trudnoći nije se mnogo znalo do posljednjeg trenutka, no, to i ne iznenađuje budući da Slaven poprilično brižljivo čuva svoj privatni život od medija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti