Stjepan Hauser: Iznenadio ženski dio publike

Piše: Redakcija

Talentirani član grupe „2Cellos“ Stjepan Hauser objavio je jučer na svom Instagram profilu kako je to on izgledao sa 16 godina. Ovaj muzičar čak i u mlađim danima svirao je besprijekorno kao što to radi i danas. Nastup je održan u crkvi sv. Franje u Puli, a na video snimku možemo vidjeti Stjepana u mlađem izdanju kako svira s istim žarom. Golobrad i obučen u bijelu košulju Hauser je dobio mnoštvo komentara ženskog dijela publike, a podjelio je i njihova mišljenja o svom izgledu. U njegov talent odavno se ne sumnja, a da li vam se Stjepan sviđa s bradom ili bez procjenite sami.

View this post on Instagram

16 years old Stjepan 😉

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Mi vas podsjećamo i na naš razgovor iz januara ove godine sa popularnim muzičarem Stjepanom Hauserom kada smo saznali da slijedeće godine ovaj popularni dvojac planira snimiti novi album, održati mnoštvo novih koncerata i uvesti mnogo novosti i novih uzbudljivih stvari. Cijeli članak možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti