Sve za modu: Zašto Melania Trump u vrelim ljetnim danima nosi debeli zimski kaput

Piše: Redakcija

Prva dama SAD-a ne skriva svoju ljubav prema modi i skupim dizajnerskim krpicama. Uvijek skockana Melania Trump i jučer je ostala vjerna svom besprijekornom stilu, no pogriješila je godišnje doba. Za prijem s poljskim predsjednikom Andrzejem Dudom i njegovom suprugom Agatom Kornhauser-Duda u Bijeloj kući, gospođa Trump obukla je debeli zimski kaput iako je temperatura u Washingtonu bila gotovo 30 Celzijevih stepeni, piše InStyle.

Vuneni bijeli kaput s plavim detaljima na ovratniku i dnu rukava potpisuje modna kuća Gucci, a iako mu je cijena 4000 dolara, nema čarobna svojstva hlađenja tokom ljetnih vrućina pa smo sigurni da se Melania u njemu skuhala.

No da je spremna patiti za modu koliko god treba, dokazala je i tako što kaput nije skinula ni kada su se preselili unutar Bijele kuće, zbog čega smo se zapitali je li uopće nosila išta ispod njega.

S druge strane, prva dama Poljske bila je prikladnije obučena, a nosila je crno-bijelo odijelo sa zanimljivim sakoom i, baš poput Melanije, klasične crne salonke na nogama, prenosi Index.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti