Fantastična četvorka iz „Sex i grada“ ponovo u žiži: Kristin Davis izostavila Kim Cattrall sa fotografije

Piše: Redakcija

U ponedjeljak navečer, zvijezda serije „Sex i grad“ Kristin Davis sa svojim bivšim kolegicama prisjećala se dodjele Emmy nagrade iz 2004. godine. Za sve fanove ovakav prizor bio je veliki hit, ali su također neki pokazali i nezadovoljstvo. Fanovi su naime, bili iznenađeni jer je sa slike izostavljena Kim Cattrall, koja je u ovoj seriji utjelovila sada već kultni lik Samanthu Jones.

Fotografija objavljena na Instagram profilu Kristin Davis sa 56. dodjele Emmy nagrada iz 2004., pokazuje zvijezdu koja se približila Sarah Jessici Parker i Cynthia Nixon sa dvije Emmy nagrade.

Te godine, četiri dame prošetale su na crvenom tepihu odvojeno, ali kasnije su se nakratko ponovo ujedinile. Kim Cattrail društvo za stolom pravio je  producent Darren Star. U toku dodjele nagrada Sarah Jessica uhvaćena je na slici kako se približava Kim kako bi je poljubila u obraz.

Prošle godine Kim je razgovarala sa novinarom Piers Morgan-om o dobu kad se snimala serija i otkrila kako Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis i ona nisu bile međusobno bliske. Glumica je istakla da u toku snimanja nikada nisu bile prijateljice, bile su samo kolegice, ali da je njoj takav odnos osgovarao te da je atmosfera na setu, uprkos njihovoj nebliskosti, ipak bila zdrava.

Pročitajte još