Ovako izgleda kada se dvije dive nađu na istoj sceni: Koja vam je favorit?

Piše: Redakcija

Uz ime poznate 79-godišnje pjevačice Tine Turner se već godinama vezuje epitet “diva”, za šta su svakako zaslužni brojni hitovi i još brojnije nagrade koje je osvojila tokom svoje karijere. O njenoj popularnosti možda najbolje govori činjenica da je 2010. godine otišla u penziju da bi se sedam godina kasnije, a na nagovor brojnih fanova, odlučila vratiti muzičkom stvaralaštvu. Iako je život nije uvijek mazio, te je u jednom periodu bila žrtva porodičnog nasilja, a  nedavno je izgubila i sina, Tina je pred svojim fanovima uvijek dostojanstveno stajala. Sve ove Tinine osobine možemo prepoznati i kod pripadnice nešto mlađe generacije američkih pjevačica, poznate Beyonce koja već sada uživa status dive. Fanovi u njoj prepoznaju Tininu nasljednicu, a u prilog tome svakako idu brojni hitovi  koji preko noći postaju planetarno popularni, te nagrade i scenski nastupi kojima u sklopu svoje svjetske turneje oduševljava prisutne. 

No, pitate se kako izgleda kada se ove dvije dive nađu zajedno na sceni? Pogledajte njihov nastup iz 2008. godine tokom dodjele Grammy nagrada. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti