Naida Čatić više nije članica Divanhane: Pjevačica otkrila čime će se baviti u budućnosti

Piše: Redakcija

U životu Naide Čatić, vokalistice benda  “Divanhana”, dešavaju se značajne životne promjene. Ona je prije samo nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju s prošlosedmičnog vjenčanja s gitaristom  Kerimom Kraljićem, a na zvaničnoj stranici benda danas je objavljeno saopštenje o tome da Naida više neće biti član “Divanhane”.

– Naša drugarica, članica, kolegica Naida Čatić od danas više nije dio našeg malog kolektiva. Odluku da će septembarski koncerti biti njeni posljednji u našoj zajedničkoj karijeri donijeli smo u januaru mjesecu, zajednički. Naida je sa Divanhanom realizovala 125 službenih koncerata, studijski album „Kardeş“, prvo live diskografsko izdanje „Live in Mostar, prvi dokumentarni film o bendu „Zukva“, te tri singla; „Ciganka sam mala“, „S one strane Plive“ i „Vino piju nane age Sarajlije“. Sa Naidom smo se, u profesionalnom smislu, razišli u ljubavi, baš onako kako smo sa njom radili i stvarali nepune tri godine – napisano je, između ostalog,  na Facebook profilu ove grupe. 

Naida, koja važi za jedan od najboljih ženskih vokala na području Regiona je za magazin “Azra” otkrila da ne planira započeti samostalnu karijeru. 

– Ne započinjem samostalnu karijeru i moj naredni angažman će biti manje vezan za javnost. Razlozi su lični i odluka o istupanju iz benda je zajednička – rekla je Naida za naš magazin. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti