Turneja koja je otkrila sve: Evo zašto su Beyonce i Jay Z najbogatiji showbiz par na svijetu

Piše: Redakcija

Najpopularniji i najbogatiji par u muzičkoj industriji Beyonce i Jay Z započeli su novu svjetsku turneju „On The Run II“, koja je nastavak one iz 2014. godine. U sklopu turneje posjetit će 36 zemalja na šest kontinenata. Prvi koncert održan je 06. juna 2018. godine u Cardiffu u Walesu , a sve su, osim pjesmama i koreografijom, oduševili i kostimima koje su nosili.

Bračni par za prvo pojavljivanje na pozornici odabrao je dizajn LaQuana Smitha. Jay-Z je nosio bijelo odijelo, tenisice i veliki medaljon oko vrata dok se Beyonce pojavila u sakou optočenom kristalima ispod kojeg je bio također kristalni bodi s dolčevitom koju je navukla preko lica.

Beyonce se ipak odlučila završiti koncert serijom crnih odjevnih kombinacija. Odlučila se za bodi od lakirane kože, sa potpisom dizajnera Thieryyja Muglera, a kompletan stayling upotpunila je velikim šeširom i visokim čizmama. Za sam kraj pjevačica je izabrala raskošnu večernju haljinu sa nabranim šlepom, tilom i šljokicama.

Na posljednjem koncertu koji se održao u nedjelju 16. septembra u Houstonu, pjevačicinom rodnom gradu, Beyonce je ponovo modno briljirala u sakou dizajnera Petera Pilottoa. Sako je uljepšala u svom stilu te mu dodala Swarovski kristale.

Turneja je izazvala veliku pažnju svjetskih medija, dok njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju zakazane koncerte. Beyoncé Giselle Knowles-Carter istinski je autoritet u svijetu muzike, Grammyje koje je osvojila više i ne broji. Rođena je 4. septembra 1981. Pored uspješne pjevačke karijere ona je i tekstopisac, producent i glumica.Za repera Jay Z-a udala se 2008. godine i danas par ima troje djece; kćerkicu Blue Ivy Carter i blizance Rumija i Sir Cartera. Iako se već neko vrijeme šuška kako im je brak u krizi, par se tim povodom ne oglašava, ali glasine demantira ili romantičnim odmorom na nekoj egzotičnoj destinaciji, ili zajedničkom koncertnom turnejom kao što je posljednja.

-Večeras je prvi od deset koncerata u ovom bloku „OTRII“ turneje. Sretna sam, jer radim ono što najviše volim, i sa osobom koju volim najviše. Želim da se ovaj trenutak nikad ne završi. Veoma smo zahvalni za svu ljubav koju nam pružaju naši fanovi širom svijeta. New Orleans, da li ste spremni? Idemo napraviti show – napisala je Beyonce na svom Instagramu prije četiri dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti