Potresna ispovijest mlade pjevačice: Nakon tri spontana pobačaja pitala sam Boga -zašto?

Piše: Redakcija

Country pjevačica Carrie Underwood u posljednje dvije godine je imala čak tri spontana pobačaja. Ovo je priznala sama u intervjuu BBC-u, napomenuvši kako se plašiila da će doživjeti i četvrti. Tada je psihički klonula i bila kaže, jako ljuta zbog svega što prolazi u životu.

-Plakala sam i pitala se zašto ostajem u drugom stanju ako ne mogu imati dijete. Naljutila sam se na Boga i rekla mu neka mi da dijete ili neka zatvori vrata. To je bilo prvi puta da sam iskreno rekla Bogu što mislim i kako se osjećam. To je bilo u subotu, a u ponedjeljak sam otišla liječniku očekujući da će mi reći da sam ponovo pobacila. No, u bolnici su mi rekli da je sve dobro kaže 35-godišnja pjevačica, koja sa suprugom hokejašem Mikeom Fisherom, ima trogodišnjeg sina.

Related image

Carrie: Prvi put govorila o teškim iskustvima vezanim za potomstvo

 

Osim po ovim nemilim događajima koji su je zadesili, pjevačica je u medijsku žižu dospjela i zbog kritika javnosti koja nije mogla razumjeti zašto pjevačica tvrdi da je prestara da bi sa 35 godina rodila još jedno dijete prirodnim putem. Carrie je upravo zbog toga razmišljala da usvoji dijete. Mnogi su pohvalili njenu namjeru da nekom djetetu pruži topli dom, međutim, bilo je jako puno onih koji su je kritizirali.

– Još uvijek možeš imati djecu. S 35 godina nisi stara. To nije prekasno nego potpuno u redu – pisali su joj na društvenim mrežama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti