Blake Lively otkrila tajnu svog imena: Tako je “mračna”

Piše: Redakcija

Poznate glumice Blake Lively i Anna Kendrick, koje trenutno promoviraju film “Slatka mala tajna”, su tokom nedavnog intervjua odgovarale na pitanja koja su ljudi o njima pretraživali na Googleu. Jedno od onih koje su fanovi najčešće tražili kada je Blake u pitanju je kako je poznata glumica dobila ime.

– Brat moje bake zvao se Blake, ali on je ubijen. Hvala na pitanju – rekla je glumica. 

Njena koleginica Anna je rekla da je to tako “mračna” informacija, a Blake je dodala i to da su se njeni roditelji i prije njenog rođenja dogovorili da će ukoliko bude dječak dati ime Blake, a ukoliko bude djevojčica Blakely. 

– Mjesecima prije rođenja su me zvali Blake jer su mislili da ću biti dječak, pa su kada sam se rodila samo zadržali ime – rekla je glumica. 

Podsjećamo, Blake s glumcem Ryanom Reynoldsem ima kćerke Inez i James, a starija kćerka je dobila muško ime po Ryanovom ocu koji je preminuo 2015. godine. 

– Trenutno moja kćerka misli da nema razlike između nje i nekog dječaka. Ona može postići sve što i on – objasnila je Blake za “People” magazin razlog zbog kojeg su za svoju kćerku izabrali muško ime. 

Image result for blake lively family

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti