Pogledajte luksuzno ljubavno gnijezdo popularnog Bali-bega i Fahriye

Piše: Redakcija

 

Prošlo je više od godinu od vjenčanja popularnog turskog glumačkog para Fahriye Evcen i Burak Özçivita, ali interesovanje za njihov život je još uvijek isto kao što je i bilo. Fahriye je stan u naselju Istinje na evropskoj strani kupila mnogo prije nego što je na setu “Dnevnika ljubavi” upoznala Buraka, koji je srca gledalaca već osvojio ulogom Bali-bega u Sulejmanu Veličanstvenom. Između njih je odmah proradila snažna hemija koja je obojila cijelu seriju, a ono što se nakon toga dešavalo ličilo je na pravu bajku.

 

Dupleks potkrovlje ima 240 kvadrata i terasu s koje se vidi grad. U donjem dijelu su salon, kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo i ostava. A na gornjem su radna soba, kupatilo, garderoba i još jedna ogromna spavaća soba iz koje se izlazi na terasu sređenu za ljetno uživanje, te ne čudi što tokom toplih dana Fahriye uglavnom boravi na gornjem nivou. Veći dio namještaja je od punog drveta, specijalno rađen za taj prostor. Neke stvari su brendirane, poput bež kreveta i taburea u salonu. Ipak, uspjela je da različite stilove skladno uklopi.

View this post on Instagram

Huzur🙏🏻

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

– Dopada mi se da budem okružena detaljima iz osmanlijskog perioda – kaže glumica u čijem domu jedan zid krasi kaftan ‘Šeherezada’, Burakov poklon vrijedan oko 10 hiljada eura.

Nedaleko od tog ljubavnog kaftana stoji masivan starinski sanduk nabavljen u jednoj od brojnih istanbulskih antikvarnica. I sve to je dopunjeno mirisnim svijećama i figurama slonova.

– Porodica mojih slonova uvećava se iz dana u dan – kazala je glumica.

U celom domu su tapete, a u salonu su dva zida prekrivena tapetama različite boje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti