Ponosan je na vas? Čuvajte ga, on je pravi!

Piše: Redakcija

Obratite pažnju na to da li vas sluša

Način na koji vas vaš dragi sluša jako je bitan. Postavite sebi sljedeća pitanja koja će vam pomoći da uočite vrijednost muškarca kog imate pored sebe. Da li me pažljivo i iskreno sluša dok mu saopštavam važne stvari? Luta li njegov pogled do TV-a za vrijeme našeg razgovora? Njegovi postupci tokom razgovora otkrivaju puno stvari o njemu. Onaj pravi će vas uvijek slušati i poklanjati vam maksimalnu pažnju.

Pokazuje da je ponosan na vas

Kada muškarac kritikuje sve vaše ideje i ono sve što postignete u životu znači da vas ne cijeni dovoljno i da nema istu viziju za budućnost kao i vi. Ali ako pored sebe imate onog koji se raduje i hvali vašim uspjesima vrijedan je da pored vas i ostane. Cijenite to što i on cijeni vas jer muškarcima je teško da se nose sa ženinim profesionalnim napredovanjem.

Pita vas za savjet

Ako traži vaš savjet kada se nađe u nekoj teškoj situaciji, pokazuje da vas cijeni i da uvažava vaše mišljenje. On smatra da ste pametna i snalažljiva žena. Shvatite to kao veliki kompliment.

Pokazuje da ima razumijevanje za vas

Uvijek se trudi da sagleda stvari i iz vaše perspektive. To znači da ima iskrenu želju da vas podrži i smiri u teškim trenucima kada histerišete i plačete.

Djelima vam pokazuje koliko mu značite

Mnogim muškarcima je teško da izraze svoje emocije riječima, pa vam zato svoja osjećanja pokazuju sitnim stvarima koje rade za vas. Napravio vam je večeru, nasmijao vas je kada ste bile neraspoložene, gledao vaš omiljeni film iako stvarno ne voli taj žanr ili učinio bilo koju drugu sitnicu za vas, znajte da to treba cijeniti jer je baš to način da vam kaže koliko mu značite i koliko vas voli.

Brine o vama

Da li za svog dragog možete reći da je poput anđela? On je taj koji vas njeguje dok ste bolesne, brine o vašoj zdravoj ishrani, insistira da odete na masažu zbog bola koji osjećate u leđima. Znajte, iskreno mu je stalo do vas!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti