Lenny Kravitz potpuno je opčinjen francuskim predsjednikom

Piše: Redakcija

Emmanuel Macron et Lenny Kravitz, jeudi soir au concert de U2.

Među gostima tek održanog koncerta „U2“ u  Parizu bio je i francuski predsjednički par Emanuel i  Brigitte Macron. Njihov dolazak nije bio toliko iznenađenje budući da su u Elyséejskoj palači samo tri dana prije koncerta primili Bonu Voxa  gdje su razgovarali o proširenju pomoći i unapređenju partnerstva s nevladinim organizacijama s kojima Bono sarađuje, između Evrope i Afrike. Ovo je bio drugi put da predsjednički par prima irskog pjevača, nakon što je Emanuel stupio na dužnost predsjednika Francuske. No, medijima je za oko zapao jedan drugi detalj, o kojem danas piše „Paris Match“. On je dokaz da nisu samo obični smrtnici fancinirani velikim facama, već da to rade i velike zvijezde.

Francuski predsjednik sa suprugom na koncertu “U2” u Parizu

Na konertu u AccorHotels Areni bio je i roker Lenny Kravitz. Vidjevši predsjednika i prvu damu, nije odolio da taj trenutak ne ovjekovječi fotografijom i podijeli je na svojim društvenim mrežama uz opis: „Kad sretneš predsjednika iza svene koncerta U2 u Parizu“.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti