Andrej Atijas: Anabelin muž se oglasio nakon skandala

Piše: Redakcija

Suprug poznate pjevačice Anabele Atijas, Andrej, otkrio je da do sada nisu govorili istinu kada je komunikacija s medijima u pitanju, a povodom nedavnog događaja u njihovom domu. Podsjećamo, Andrej je u utorak uveče izvršio porodično nasilje nad pjevačicom. 

– Poslije sukoba, odnosno poslije skandala za koji sam kriv sam otišao iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo spriječili pisanje o tome. Ono što moram da naglasim je da nisam izvršio fizičko, nego samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo, a popio sam više nego što je trebalo – rekao je, između ostalog, Andrej i dodao da je policija došla nakon poziva komšija. 

Naime, kako piše Story.rs on je istakao i to da Anabela nije kriva za njihov sukob, te dodao da je pokušava ubijediti da mu oprosti.

– Kada se supružnici posvađaju to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da joj je teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali vjerujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovjek na svijetu, super prijatelj i super ljubavnik – rekao je on. 

Anabela i Andrej imaju kćerku Blanku

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti