Slavni voditelj kritizira porodicu Beckham: Tjeraju djecu da prave novac za njih

Piše: Redakcija

Posebnu pažnju javnosti izazvala je fotografija na naslovnici i stranicama Vogue-a. Nakon što se bezuspješno tražila simbolika u činjenici da je na naslovnici Victoria s djecom, a bez Davida, kada se konačno krenulo pričati o editorijalu u kojem se pojavljuje i on, našao se novi problem. Na porodičnoj fotografiji djeca se prskaju vodenim pištoljima, što je mnogima upućivalo kao poziv na nasilje.

– Zašto puške – postavili su fanovi pitanje na Instagramu britanskog Voguea.

-Stvarno neukusno… Tragično je koristiti pištolje kao rekvizite… Kako se može smijati kad joj je sin uperio pištolj u glavu – još je jedan od komentara.

Dok su jedni osuđivali, drugi nisu vidjeli nitša sporno na fotografijama. Britanski voditelj Piers Morgan nije imao riječi hvale za “brend Beckhamovih”.

– Htio sam da povraćam kada sam vidio te slike. Zapitao sam da li je moguće i da li granice više ne postoje? Natjerali su djecu da skaču okolo s pištoljima na vodu. Konstantno ih hvataju da rade stvari kako bi promovisali Beckham brend. Ne sviđa mi se to – kaže Piers.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti