Kylie Jenner: Žrtva sam nasilja

Piše: Redakcija

Najmlađa milionerka na svijetu, Kylie Jenner uvijek bila otvorena kada je riječ o njenom privatnom životu. Nikada nije ni skrivala da je kao tinejdžerka doživljavala verbalno nasilje. Upravo ta iskustva su za nju bila okidač koji ju je insipirisao da ne poklekne, već je napravila svoju kolekciju šminke koja joj je donijela milionsku zaradu. Porodični show koji im je donio planetarnu slavu počeo je da se emituje kad je Kylie imala tek devet godina a ona je u videu koji je objavljen na Snapchat-u otkrila:

– Većina vas misli da sam čudna. Druga polovina misli da sam zabavna. Ali, ja sam žrtva nasilja od kada sam imala devet godina. Nekad imam utisak da me cijeli svijet zlostavlja. Mislim da sam na sjajan način sve to podnijela. Nasilnici su svuda. Zato želim da kažem svima koje neko maltretira, važno je samo vaše mišljenje i nikada se ne mijenjajte. Ne želim da se samosažaljevam, nemojte da izvrćete stvari. Ovo je za sve one koje neko maltertira, da znate da niste sami. Laku noć, širite ljubav – kazala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti